ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа обяви, че "орлите" са заслужавали да вземат поне точка при гостуването на Бетис от група "C" на Лига Европа, загубено с 2:3. Специалистът отбеляза, че е горд с играчите си, които се представиха успешно срещу третия във временното класиране в Ла Лига. 

"Това е различен тип мач в сравнение с този срещу Рома. Много съм горд с играчите. Заслужавахме точката срещу Бетис, но не я спечелихме. Съжалявам за това, но съм много горд с футболистите", отбеляза Шимунджа след мача в Севиля.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Създадохме шансове. Не мисля, че те имаха повече ситуации от нас. Напротив, ние имахме повече, но те вкараха 3, а ние два гола. Накрая ги натиснахме. Това е футболът. Всички искат да вкарат. Не успяхме", каза Шимунджа, след което бе попитан за борбата с Рома и Бетис за първите две места в групата. "Внимавайте! Преди да започнат мачовете от групата - преди 14 дни, бяхме аутсайдери. След една победа и този добър мач говорите по друг начин. Трябва да сме здраво стъпили на земята. Играем мач за мач", каза спецът.

"Няма да е по-различно срещу ХИК Хелзинки. Първо трябва да помислим за следващия мач в първенството, а след паузата и за европейските турнири", добави Шимунджа. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК