Треньорът на АЕК (Ларнака) Иманол Идиакес се изказа доста странно по адрес на съдията Тиаго Мартинш, който изгони много пресилено Живко Миланов от Левски и помогна на кипърците да стигнат до победа с 3:0. Специалистът изрази мнение, че реферът е бил толерантен към твърдата игра на "сините".

"Ние имаме добро предимство, но трябва да бъдем сериозни в реванша. Във футбола никога не трябва да си почиваш”, заяви Иманол Идиакес.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

"Червеният картон наистина промени хода на мача, но този този картон беше логичен на фона на играта. През първата част съдията беше малко толерантен към твърдата игра на противника. Не е лесно да се играе и срещу 10 човека, но ние играхме добре през второто полувреме и контролирахме събитията на терена. Смятам, че 3:0 е справедлив резултат", продължи испанецът.

"Чистата мрежа ни дава много сериозно предимство. След като защитата е допуснала точно нула гола в три мача, това означава много голяма сила в отбора. И не става въпрос за конкретни играчи, а за целия отбор”, каза още Идиакес.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020