Треньорът на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел отдаде заслуженото на предшественика си Юрген Клоп, който ще се завърне на „Сигнал Идуна Парк” като мениджър на Ливърпул в първата среща от 1/4-финалите на Лига Европа утре вечер от 22:05 часа българско време.

"В момента Борусия е това, което е благодарение на Клоп. Той заслужава добро посрещане. Дали става дума за 8 месеца по-късно, или дори за 8 години, приносът на Клоп винаги ще се забелязва. Юрген е един от специалистите, които най-много горят в играта. Той жадува да победи по същия начин, по който и ние", сподели Тухел на пресконференцията преди утрешния сблъсък.

"Ще бъде трудно да спечелим срещу Ливърпул, защото това остана единственият път на отбора към място в Шампионската лига и те го знаят. През последните седмици съперникът стана по-силен и е много трудно да създаваш положения срещу него. Трябва да се докажем. Хубавото е, че като погледна моите футболисти, виждам тяхната готовност да се наложат дори в най-тежките сблъсъци", допълни наставникът на вестфалци. 

 Резултати и програма в Лига Европа - ТУК !!!