Треньорът на Зоря (Луганск) Виктор Скрипник даде пресконференция преди сблъсъка срещу ЦСКА в София от третия квалификационен кръг на Лига Европа утре вечер от 20:30 часа българско време и заяви, че украинците са подготвен за победи.

“Отборът ми е подготвен за добри резултати и победи. Контузиите са част от футбола. Надяваме се, че травмата на Громов няма да се отрази. В нашия отбор има достатъчно качествени играчи, които могат да го заменят. Най-силно впечатление ми прави Люпко Петрович”, заяви треньорът на украинския тим.

"Най-голямата сила на ЦСКА е техният старши треньор. Отборът е много променен от преди година. Сега играе футбол, който се харесва от техните фенове. Фактът, че имам български помощник в лицето на Веселин Бранимиров е от полза на отбора. Цялата ни информация за ЦСКА идва от него. ЦСКА е силен и симпатичен отбор. Не бих го избрал за съперник, ако можех да избирам", подчерта специалистът.

"Контузиите са неразделна част от футбола. Неприятно е, че няма да разчитаме на Хромов, но трябва да се оправяме без него. Настройваме се за положителен резултат. Освен Русин имаме още качествени играчи, които могат да го заменят. Много информация ми дава помощника Веско Бранимиров. Чете г преса, информира ме. Да, той ще ни помага но на терена са играчите. от тях зависи всичко", завърши Скрипник.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020