Айнтрахт (Франкфурт) ще получи само 3000 билета за първи мач от полуфиналите на Лига Европа, в който гостува на Уест Хям на 28 април от 22:00 часа. На трибуните на „Лондон Стейдиъм“ се очакват около 50 000 зрители. Реваншът е на 5 май.

„Чуковете“ са категорични, че няма да допуснат повторение на случая от Барселона, когато на трибуните на „Камп Ноу“ имаше 30 000 привърженици на Айнтрахт, въпреки че германският клуб получи едва 5000 пропуска. В тези условия каталунците се чувстваха като гости на собствения си стадион и в един момент изоставаха с 0:3 в резултата, за да загубят в крайна сметка с 2:3 и да отпаднат от турнира.

Сега от ръководството на Уест Хям са заявили пред германските си колеги, че всеки фен на Айнтрахт, който на стадиона заеме места извън определените за гостуващата агитка, ще бъде гонен от трибуните. Това ще бъде направено дори и да бъде представен валиден билет за мача. Лондончани са предупредили, че ще бъдат следени много внимателно продажбите на пропуски от различни онлайн платформи.

„Не искам да разкривам някакви тайни, но нашите фенове са много изобретателни. Те със сигурност ще опитат да купят повече билети от официалното определената ни бройка. Може да бъдете 100% сигурни в това“, коментира пресаташето на Айнтрахт (Франкфурт) Аксел Хелман пред „Билд“.