Румънецът Октавиан Гога, който е назначен от УЕФА за делегат на реванша между Базел и ЦСКА, взе важно решение относно предстоящия довечера от 20:00 часа ма.

Гога реши „армейците“ да играят изцяло в бяло на „Санкт Якоб Парк“. „Червените“ заминаха за Швейцария и с двата си резервни екипа – бял и черен, а от делегата на двубоя зависеше с какви цветове ще излезе българският гранд.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Вратарят на ЦСКА ще бъде в жълт екип. Базел ще бъде в титулярните си червено-сини екипи, а стражът на домакините ще бъде облечен в зелено.

Както е известно, „червените“ спечелиха първия мач с 1:0 преди седмица. Въпреки големия залог на днешния двубой една ли „Санкт Якоб Парк“ ще е пълен тази вечер. Домакините очакват едва половината от 36-хилядния капацитет да бъде запълнена. На феновете на ЦСКА са отпуснати 1500 билета.

Четиримата съдии на евромача са от Португалия - Антонио Нобре (главен), Педро Рибейро (първи асистент), Педро Мартинш (втори асистент), Андре Нарсизо (четвърти), а Мартин Ингварсон от Швеция ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК