Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев нямаше как да не бъде разочарован, след като тимът му отпадна от Лигата на конференциите след загуба с 1:2 в реванша срещу Апоел Беер Шева във втория квалификационен кръг на турнира.

"Не, ние в първия мач преживяхме липсата на опит. Във втория мач излязохме както трябва. Жалко и абсурдно е, че допуснахме тези голове от статични положения, когато имаме такива играчи. Не е нормално на това ниво да допускаш два гола от статични положения с тези хора в защита. Момчетата направиха всичко така, както го бяхме замислили. Подценихме тези две ситуации и те решиха мача“, заяви разочарованият треньор след края на мача в Разград.

„Ние нямаме чак такива драми с алтернативен вариант на Исмаил Иса. Това не е толкова в ситуациите, че не отбелязахме гол“, каза Илиев за атаките на неговия тим.

„Позитивите са доста, тъй като показахме добро лице срещу отбор, който има десетина пъти по-висок бюджет от нас. Не ни създадоха ситуация за гол от игра. Но не е нормално с тези високи хора в дефанзивен план да допускаме такива голове. Нормално е да отпаднем, след като допуснахме такива грешки. Ако стояхме по-добре при корнерите и другите статични ситуации, сигурно щяхме да продължим напред“, завърши Илиев.