Капитанът на Ботев (Пловдив) Виктор Генев заяви, че настроението в отбора е позитивно и няма страх от съперника преди предстоящия мач срещу кипърския АПОЕЛ (Никозия) във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. "Канарчетата" посрещат съперника утре от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски" в София. 

„Отново се връщаме на европейската сцена и ще се опитаме да се насладим на това. Имаме много млади футболисти, които за първи път ще вземат участие в подобен сблъсък, но не усещам напрежение у тях.", заяви Виктор Генев.

„Ако двубоят беше в Пловдив, щяхме да имаме по-голямо преимущество. Надявам се на Националния стадион да дойдат достатъчно хора, които да ни подкрепят и да бъдат нашия дванадесети играч. Мога да ги уверя, че ние ще дадем максимума от себе си, за да излезем крайни победители от сблъсъка."

„Настроението в отбора е позитивно, независимо от двете загуби в първите ни два мача в първенството. Не се страхуваме от съперника, излизаме да играем футбол и да се надиграваме. АПОЕЛ е сериозен отбор, един от водещите тимове в Кипър, но все пак сблъсъкът е в два мача и ние имаме своите шансове. Трябва да изиграем срещите умно.“, завърши централният защитник.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа