Капитанът на Левски Андриан Краев говори след нулевото равенство с Апоел (Беер Шева) в първата среща от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Националът изрази разочарование заради изпуснатата победа.

"Tрябва да съжаляваме, че не спечелихме. Все пак е важно, че не загубихме. Сега трябва да си починем, защото и полетът беше тежък вчера, и обстановката като цяло. Сега трябва да се починем и да сме готови да ги отстраним. Не беше добре, че пристигнахме в пет следобед, стадионът иначе е перфектен, уникална атмосфера наистина, ние сме футболисти на Левски и трябва да се раздаваме във всеки мач", каза Краев.

"Добре ги анализирахме, играхме доста по-добре, надявам се тези ситуации да не натежат в един момент. Малшанс, не виня никого, има го във футбола да пропускаш. Важното е другия път да вкараме", продължи националът.

"Вече сме обигран отбор, солиден отбор, играем от две години заедно. Липсваха ни контузените, но всички бяхме на ниво, видяхте, че Марин Петков се контузи. Вярвам на всички момчета, тепърва ще покажем още по-добри игри", оптимист е Краев.

"Призовавам нашите фенове да ни подкрепят в един от най-важните мачове през сезона, ще дадем всичко от себе си да продължим напред. Аз съм юноша на Левски и знам какво означава клубът. Може би Асен Митков ми е най-близкият в отбора, доволен съм от неговото израстване", добави капитанът на "сините". 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа