ЦСКА гостува на Македония Гьорче Петров в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят на стадион „Петър Милошевски“ започва в 18:30 часа българско време. Носителят на купата на Северна Македония се похвали, че е продал всички билети за мача, които са общо 1152, а 60 от тях бяха отделени за фенове на „армейците“. Счита се, че по време на мача температурата в Скопие ще бъде около 35 градуса.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Очакванията са треньорът на ЦСКА Саша Илич да направи две промени в сравнение с мача срещу Локомотив (София). Едва ли в титулярния състав ще попаднат нападателят Калоян Кръстев и младият защитник Християн Петров. Кръстев разочарова с играта си, а колебанията пред треньорския щаб са свързани с името на неговия заместник – Браян Морено или Дюкенс Назон. Добрата новина за „червените“ е завръщането на защитника Мено Кох, който е напълно възстановен от контузия и ще замени Петров в центъра на защитата като партньор на капитана Юрген Матай.

Предполага се, че Илич ще заложи на схема 4-2-3-1. Съществува и вариант, при който ЦСКА да стартира в Скопие с постройка 4-1-4-1.

FK Makedonija Gjorče PetrovМАКЕДОНИЯ ГЬОРЧЕ ПЕТРОВ - ЦСКА

Днес от 18:30 часа по bTV Action
Скопие, ст. „Петър Милошевски“
Съдия: Брам дан Дрийсхе (Нидерландия)

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Македония ГП: Стевковски, Мена, Личина, Мишевски, Лазаревич, Гьоргиевски, Адем, Лемос, Емини, Воша, Вучичевич
Контузени: няма
Наказани: няма

ЦСКА: Бусато, Турицов, Матай, Кох, Де Нойер, Вион, Юга, Шопов, Туфегджич, Гарсес, Назон
Контузен: Чарлс
Наказани: няма

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа