ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Феновете на Левски образуваха опашка пред клубния стадион още от ранни зори. Те очакват „сините“ да пуснат в свободна продажба билетите за предстоящия в четвъртък домакински мач срещу Айнтрахт (Франкфурт) от плейофите на Лигата на конференциите.

„Стадион "Георги Аспарухов". Часът е 6:45 сутринта. Слънцето току-що е изгряло. Остават над пет часа до отварянето на касите...“, написаха на профила си във „Фейсбук“ от „Ултрас Левски“ и публикуваха снимка на образувалата се вече опашка.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Вчера „сините“ обявиха, че свободната продажба на билети ще започне в 12:00 часа. Пропуски може да бъдат закупени от официалния клубен магазин на стадион „Георги Аспарухов“, на касите пред сектор „А“ на „Герена“, както и на касите на бул „Гурко“ пред Националния стадион „Васил Левски“. Има ограничение от максимум 5 билета на човек.

Припомняме, че преди седмица, когато Левски пусна в свободна продажба на билетите за домакинския мач срещу Апоел (Беер Шева) пред клубния магазин се беше образувала половинкилометрова опашка от желаещи да се сдобият с билети.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!