ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Съперникът на Левски в плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите Айнтрахт (Франкфурт) няма да разчита на капитана си Себастиан Роде между една и две седмици, съобщава списание Kicker.

Бившият футболист на Байерн и Борусия Дортмунд получи контузия в левия крак при победата на "орлите" с 1:0 срещу гостуващия новак Дармщат на старта на Бундеслигата в неделя. Той беше заменен принудително в самото начало на срещата.

Със сигурност Роде пропуска първия мач с Левски на Националния стадион „Васил Левски“ в четвъртък от 20:00 часа, а по всяка вероятност няма да играе и срещу Майнц 04 три дни по-късно във втория кръг на Бундеслигата.

На този етап от лекарския щаб на немския тим не се наемат да дадат категорична прогноза дали капитанът ще е готов за реванша със "сините" на 31 август във Франкфурт.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Междувременно Жереми Петрис и Николай Михайлов подновиха тренировки наравно със съотборниците си в Левски. Десният защитник Петрис пропусна двубоите с израелския Апоел Беер Шева заради разтежение на сухожилие, което получи в началото на мача от efbet Лига срещу Локомотив (Пловдив). Днес той проведе първо занимание със своите съотборници, като се включи в беговите упражнения и играта с топка, въпреки че все още изпитва лек дискомфорт в крака.

Вратарят Николай Михайлов не бе в групата за реванша срещу Апоел Беер Шева заради вирусно заболяване, но днес и той изкара цяла тренировка с останалата част от отбора.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!