Последното ново попълнение на ЦСКА Дюкенс Назон дебютира за тима в четвъртък при нулевото равенство срещу Македония Гьорче Петров в Скопие. Хаитянският нападател, който беше взет за заместник на продадения в Тигрес Жорди Кайседо, започна като титуляр и остана на терена до 59-ата минута.

Представянето на футболиста с №9 обаче беше невзрачно. Той игра с топката едва 10 пъти, а в половината от тях загуби нейното притежание. В два случая сбърка при подаванията си, а в други три не успя да преодолее противников защитник при опит за дрибъл.

Назон записа на сметката си 4 точни подавания и един удар към противниковата врата, който обаче беше слаб и много неточен. Хаитянинът бе фаулиран веднъж, но и направи едно нарушение. Нападателят загуби две въздушни единоборства и спечели едно.

Таранът продължава да не се намира в добра спортна форма, след като се оказа, че е подписал с наднормено тегло. Треньорът на ЦСКА Саша Илич реши да форсира пускането му в игра заради бледото представяне на Калоян Кръстев от началото на сезона.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа