Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори след загубата с 0:2 от Базел в плейоф за влизане в груповата фаза на Лигата на конференциите, довела до отпадане от турнира с общ резултат 1:2.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Сръбският специалист призна, че не е доволен от играта на тима си, поздрави съперника за добрата игра и разкри причината за отпадането на Георги Йомов от групата преди мача.

"Не се самозалъгвам. Първото полувреме беше слабо за нас. Допуснахме две грешки и получихме два гола. Футболистите ми дадоха максимума си. Защитавахме честта на екипите си.

Поздравяваме Базел за класирането. Базел имаше няколко положения през първото полувреме, които бяха много добри. През първото полувреме имахме атаки, които недоразвихме. Явно това не е бил нашият ден. Базел има изобилие от качествени футболисти. Шопов бе повален от болест. Йомов не се чувстваше добре. Трябваше да се справяме без тях, а това е трудно.

ЦСКА опитва година след година да играе в Европа. Опитахме да вдигнем футболистите и психологически. Най-трудното е да вдигнеш футболистите психологически след такъв квалификационен мач. Трябва да ги вдигнем за първенството".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК