Носителят на купата на Северна Македония – Македония Гьорче Петров, се подсили със седми нов футболист за това лято. Съперникът на ЦСКА във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите върна в редиците си нападателя Фахрудин Джурджевич.

През миналия сезон 30-годишният футболист беше част от албанския Влазня (Шкодра), където за 35 мача във всички турнири вкара четири гола.

Джурджевич е юноша на Македония Гьорче Петров и това ще бъде негов трети престой в клуба. Носил е екипа на „лъвовете“ през 2009 г., когато дебютира в професионалния футбол, а след това и през сезон 2013/14. Освен това е носил екипите още на Вардар, Спартак (Суботица), Звиездица (Градачац), Варнсдорф, Храдец Кралове, Работнички (Скопие) и Влазня.

Припомняме, че до момента носителят на купата на Северна Македония привлече в редиците си Емир Скендери,  Джон Мена, Фисник Зука, Християн Пецов, Александър Георгиевски и Боян Илиевски.

Освен това Македония Гьорче Петров обяви четири контроли по време на подготвителния си лагер в Банско. На 2 юли „жълто-червените“ се изправят срещу нигерийския Мавлон. На 7 юли е срещата със съперника на Ботев (Пловдив) в Лигата на конференциите – АПОЕЛ Никозия. Следват проверки с румънските Политехника Яш (10 юли) и Стяуа (13 юли).