ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Лудогорец победи Нордселанд с 1:0 в Разград и се класира за плейофите на Лигата на конференциите, а след изиграването на всички срещи от груповата фаза на този турнир и Лига Европа "орлите" разбраха и потенциалните си съперници в следващия етап от надпреварата. Българският шампион завърши участието си в група "Н" с равен брой точки с турския гранд Фенербахче, но "фенерите" спечелиха групата заради по-добрата си голова разлика, макар и двата тима да бяха си разменили по една победа.

Плейофите от елиминационния кръг на Лига на конференциите включват 16 отбора: осемте отбора, завършили на второ място в групите си и осемте трети тима от груповата фаза на Лига Европа. Победителите от осемте плейофни срещи се класират за осминафиналите на Лига на конференциите през март, където се присъединяват към осемте победители в групите.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Осемте подгласници от груповата фаза на Лига на конференциите са поставени, а осемте трети отбора от груповата фаза на Лига Европа са непоставени. Това значи, че Лудогорец ще е сред поставените. 

Ето и урните за жребия в понеделник, 18 декември от 15:00 часа българско време:

Урна на завършилите втори в Лига на конференциите: Слован Братислава, Гент, Динамо Загреб, Бодьо/Глимт, Легия Варшава, Ференцварош, Айнтрахт Франкфурт, ЛУДОГОРЕЦ

Урна със завършилите на трето място в групите на Лига Европа: Олимпиакос, Аякс, Бетис, Щурм Грац, Унион Сен Жилоа, Макаби Хайфа, Сервет, Молде

Плейофите се провеждат в два мача, като поставените отбори са домакини във вторите мачове. Равенството след 180 минути ще доведе до продължения, независимо от броя голове, отбелязани от всеки отбор у дома и навън. Ако отборите все още не могат да бъдат разделени след допълнителните 30 минути, се преминава към изпълнение на дузпи. Първите мачове са насрочени за 15 февруари, а реваншите седмица по-късно на 22 февруари.

Победителите от осемте двубоя ще се присъединят към осемте победители в групите на Лига на конференциите в осминафиналите, а жребият за тази фаза е насрочен за 23 февруари.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!