Битката за титлата в efbet Лига се подновява днес, когато двата тима от челото на класирането Лудогорец и ЦСКА ще изиграят своите отложени мачове от 4 кръг на първенството.

„Орлите“ имат аванс от две точки пред „червените“, след като на 20 декември отстъпиха на „армейците“ с 0:1 в София и интригата за тази пролет се завърза.

Днес от 14:15 часа шампионите ще изиграят първия си официален мач под ръководството на новия си треньор Анте Шимунджа. Лудогорец гостува на Арда, а мястото е много негостоприемно за разградчани. Кърджалийци са единственият отбор от настоящия състав на efbet Лигата, който „орлите“ не са побеждавали като гост. До момента и двата мача между двата тима на „Арена Арда“ са завършвали при равен резултат. Проблемът на домакините идва от обновения им състав след напускането на основни играчи след свиването на бюджета през есента.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

От 16:30 часа на ЦСКА предстои столично дерби срещу Локомотив. „Армейците“ успяха да картотекират зимните си попълнения, след като регистрирането на нови играчи им беше забранено заради загубено дело срещу бившия си футболист Юнес Бенжелюн. През седмицата сумата беше платена и ФИФА даде разрешение за картотекиране.

Важна в битката за титлата е и сработеността на отборите. Тук ЦСКА има явно предимство. По всичко личи, че Стойчо Младенов много добре е наясно с основния си състав, който вече е добре сработен. От друга страна Шимунджа още търси оптималната формация, в която да подреди своите футболисти.

FK Arda 1924 KardzhaliАРДА – ЛУДОГОРЕЦPFC Ludogorets 1945 Razgrad

Днес от 14:15 часа
Кърджали, „Арена Арда“
Съдия: Радослав Гидженов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Арда: Хр. Василев, Желев, Стоев, Ал. Георгиев, Кики, Руменов, Юруков, Хр. Иванов, Тилев, Коконов, Йорданов

Лудоговец: Падт, Икоко, Пластун, Вердон, Пинас, Шоу, Каули, Янков, Десподов, Делев, Сотириу

Баланс: 6 мача, 2 равенства, 4 победи за Лудогорец, г.р. 6:14

 

FK Lokomotiv Sofia 1929ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) – ЦСКАPFC CSKA Sofia

Днес от 16:30 часа
София, „Васил Левски“
Съдия: Георги Гинчев

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
Локомотив (София): Любенов, Рапосо, Кацикас, Крачуков, Орачев, Славчев, Кацаров, Ал. Александров, Октавио, Димитров, Митков

ЦСКА: Бусато, Турицов, Матай, Кох, Мазику, Жеферсон, Юга, Кери, Йомов, Вилдсхут, Кайседо

Баланс: 129 мача, 27 победи за Локомотив, 39 равенства, 63 победи за ЦСКА, г.р. 140:239

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022