Tреньорът на Локомотив (София) Иван Колев каза след загубата от Локомотив (Пловдив) с 0:2 в осминафинала за Купата на България, че съдията Валентин Железов не е свирил чиста дузпа за тима му. 

Локомотив (Сф) изрази претенции за дузпа в 55-ата минута. Кристиан Гомис направи един необмислен шпагат в краката на Виржил Пинсон в наказателното поле, като не игра с топката, но Железов подмина ситуацията, която беше при резултат 0:1.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Много сме разочаровани. За съжаление в трети мач, въпреки в превъзходството ни през вторите полувреме, ние губим. Налага се веднага изводът, че просто в последните 25 метра липсва класа и острота на отбора“, коментира Колев.

„Чиста дузпа има срещу Виржил. Това стана пред съдията. Не мога да проумея защо не се дава", недоволства треньорът на Локо (Сф).

„Четирима титулярни играчи отсъстваха от нашия отбор днес. Не мога бъда недоволен от работата на футболистите. Направихме доста добри атаки по фланговете, но в средата на атаката нямахме това, което се изисква да завършим добре атаките си. Локомотив (Пловдив) е класен състав, много сериозен отбор. Това е отбор, който се гради от няколко години. Познаваме играта на Локомотив (Пловдив) и не им позволихме да се разгърнат", каза Колев.

"Aтмосферата на нашия терен е по-различна", добави треньорът на Локо (Сф) след срещата, която се игра на стадиона в "Надежда".

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022