Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев заяви след загубата с 0:2 от ЦСКА, че тези двубои срещу тимове като "армейците" и Лудогорец са като Давид срещу Голиат.

"Нямаме централен нападател, но за сметка на това и тримата ни играчи в атака са бързи, на това разчитахме. Имахме три-четири чудесни възможности да изскочим зад защитата на ЦСКА, но не успяхме, за което съжалявам. Честно казано и аз не успях добре да видя нещата при първия гол. Стана изключително бързо. Пробив в центъра на защитата ни, което е недопустимо. Ще вземем мерки. Приели сме, че не домакинстваме в Надежда. Това е ситуацията. Опитваме се на "Васил Левски" да се чувстваме у дома си. Това не е оправдание за нас", сподели Иван Колев след мача.  

"Като играем срещу отбори като Лудогорец и ЦСКА, това е като Давид срещу Голиат. Най-важното е да играем с достойнство. Ние добре разбираме какъв отбор сме. Откъде идваме и какво се опитваме да направим. Това са неща, които са част от играта за отбори като нашия. Бяхме близко в няколко мача до победите и равенствата, но не успяхме. Това трябва повече да ни амбицира", добави наставникът на "железничарите". 

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022