Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след победата на своя тим с 3:2 срещу Спортист Своге в среща от предсезонната подготовка на тима.

Специалистът подчерта, че отборът му не е напълно готов за подновяването на шампионата срещу Ботев (Пловдив) (10 февруари от 17:30 часа) и има нужда от няколко нови попълнения.

„Има неща, от които съм доволен и такива, от които не съм, разбира се. Все още не сме напълно готови и се надявам да наваксаме изоставане в оставащата седмица до първия мач. Имаме и някои отсъстващи играчи поради различни причини. За мен най-важното е да разполагаме с пълния си състава за мача с Ботев “, започна специалистът.

„Взехме ляв бек. Имаме нужда от подсилване и на други позиции и се надявам до другата седмица да вземем необходимите играчи.

„В позицията на Симеон Славчев се надявам да намерим играч. Той беше много важен играч за нас, изигра почти всички мачове през есента, така че се надявам да имаме заместник до няколко дена. Наясно съм със състава срещу Ботев, но може да настъпят някои промени в последния момент“, завърши Генчев.  

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023