Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе разочарован след поражението с 0:1 от Лудогорец на „Хювефарма Арена“ в мач от 27-ия кръг на efbet лига.

„Изключително е трудно, когато второто полувреме играем с човек по-малко срещу най-класния отбор с най-добрите футболисти в България. За съжаление, от ситуация, в която най-малко очаквах, а именно статично положение получихме гола. От този мач можем да извадим само позитиви. Този мач трябва да ни е пример за отдаденост и борбеност“, започна Генчев.

„45 минути с човек по-малко никак не е лесно. Ударите обаче не бяха от чисти ситуации, което беше и наша цел, а именно да ги оставим да шутират от по-далечно разстояние. Не съм гледал ситуацията с втория жълт картон на Селсо Рапосо. Аз реагирах бурно, защото в сряда няма да мога да го използвам, а този мач е изключително важен за нас“, коментира още наставникът на Локомотив (София).

„В последните ни пет мача имаме четири победи. Мачът с ЦСКА 1948 ни даде добър урок и си взехме поуките. Играем така, както нашите фенове и нашия собственик заслужават. Надявам се в мача за Купата България с ЦСКА 1948 да излезем краен победител“, завърши Станислав Генчев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023