Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след нулевото равенство при гостуването на Ботев (Пловдив) и заяви, че замръзналият терен и голямата пауза заради спрелия ток са оказали влияние върху качеството на двубоя.

„Представихме се на добро ниво в лошите условия. Теренът замръзна и голямата почивка на полувреме даде резултат, защото футболистите трябваше да загряват наново. Най-големият успех за двата отбора е, че завършихме без контузии. Равният резултат е справедлив. Не е настъпила промяна в плана ни заради голямата пауза. Не беше приятно за футболистите“, започна Станислав Генчев.

„Винаги е добре, когато познаваш един треньор. Това беше плюс за нас, защото ги разучихме по време на подготовката. Това, че познавахме Бруно Балтазар ни помогна“, каза още наставникът на Локомотив (София).

„Веднага даде резултат конкуренцията на вратарския пост. Александър Любенов спаси няколко отлични ситуации за Ботев Пловдив. Целта ни е да засилим конкуренцията на възможно най-много постове, защото когато има такава, отборът се подобрява. Лука Иванов се представи много добре още по време на подготовката по впечатляващ начин. Той сам се пребори за титулярното си място. В следващия мач отново ще разчитам на Лука. Във всеки един мач ние излизаме за победа. За следващия мач е задължителен за побеждаване за нас, но Септември е много добър, от както Светослав Петров го пое. Надявам се да излезем победители“, завърши Генчев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023