Tреньорът на Локомотив (София) Иван Колев остана доволен от играта на футболистите си при равенството 2:2 с ЦСКА 1948 в срещата от 16-ия кръг на Efbet Лига, но за пореден път през сезона негодува от отсъжданията на ВАР системата.

"От футболистите съм доволен, но съм много афектиран. Нещо не разбирам. Това може би е пети или шести мач, в който сме категорично ощетени от ВАР системата. Съдията се направи на ударен, ВАР системата не реагира. Не разбирам какво става. Миналия кръг загубихме от Локомотив (Пд) заради спорно решение. Тук ми се струваше, че има умисъл, дузпа, червен картон. Преди това също имаше три-четири абсурдни решения. Този ВАР трябваше да внася справедливост, а тук нещо намирисва. Не мога да си обясня какво", коментира пред Диема Спорт Иван Колев. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Не знам на кого. Ние сме толерантни, не се нахвърляме. Изчакахме спокойно, защото мислехме, че ще се гледа. Никой не го погледна. Последното положение на Октавио, ако се разглежда по правилника, напълно е възможно да е дузпа. То завършва с дърпане с ръка в наказателното поле. Как се тълкува това", попита специалистът. 

"Свършихме доста работа в защита, което ни позволяваше да хващаме противника неподготвен. Наистина имахме възможност при малко по-прецизна игра в завършващия пас да постигнем даже по-добри резултати", допълни Колев. 

"Момчетата работят изключително сериозно. Досега винаги са се представяли на върха на своите възможности. Ние сме много доволни в това отношение. Когато един футболист изпълнява задачите си, не е нужно да бъде мотивиран", добави треньорът на Локомотив (София).

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022