Треньорът Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович побесня и обвини съдиите за поражението с 1:2 от ЦСКА на “Лаута” след гол на Али Соу в последните секунди. Босненският специалист заяви, че не е имало дузпа за „червените“, от която те изравниха резултата в 80-ата минута, а след това неправилно не е признат гол на „смърфовете“ при 1:1 в 87-ата минута.

“Локомотив с мен винаги ще се справя и ще изглежда добре. Имах една тактика, но петима играчи се заразиха с корона. На другия ден с друга тактика, но още четирима играчи се заразиха. Надиграхме ЦСКА, но съдията им помагаше. Не, не им помагаше, а им даде победата. Близо съм до сълзи, как да анализирам мач, в който съдията помага на отбор, който има един играч, струващ колкото целият ми отбор. Този, който се опитва да направи нещо с малко средства, винаги е ощетяван. По този начин не може да напредне българският футбол. Това е недопустимо. Играхме със 7 юноши, на които не им знаех позициите на игра до вчера“, бесен бе босненският наставник.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„За какво говорим, когато вкарваш от дузпа, което не е дузпа, и ни отменят гол заради засада, което не е засада. Ако някой мисли, че ще събуем гащите и ще се предадем, няма да го направим. Съдията знаеше какво е положението с Локомотив и пак помага. Как може такъв съдия да свири в Първа лига. Утре навсякъде трябва да пише “Скандален мач!”. Нямам думи. Как да се оправи футболът? Как да работя с отбора? Как да ги вдигна? Фантастични момчета, които искаха да покажат своите качества. Да им вземат успеха по този начин е малко срамно“, продължи специалистът.

„Изобщо не се отрази отсъствието на заразените. Вкарвахме втори гол и никой нямаше да говори за липса. Каква беше разликата с финала? Разликата беше, че днес играх с втория ни отбор, без 9 играчи. Те играха същите. Това беше разликата. Пак ще се оправим и пак ще изглеждаме добре”, завърши ядосаният Акрапович.