Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира успеха с 4:1 над Берое от 24-ия кръг на Първа лига. Специалистът посъветва феновете на "черно-белите" да не "притесняват" отбора му, тъй като това внасяло напрежение в тима, което се отразява на играта на момчетата му.

"До 22-ата минута всичко беше наред, както сме тренирали. Те ни вкараха  при първия си удар, това беше липса на концентрация. Предвид липсата на резултати, казах преди мача, че трябва да вярваме в себе си. След първия гол и червения картон беше по-лесно за нас", коментира Акрапович. 

"Наблюдавахме съперника, искахме Цветанов и Буна да пресират, за да създадем повече проблеми на Берое. Необяснимо е как ни вкараха", каза треньорът на Локомотив. 

"Бахтич е играч, който има отлични качества, не прави някакви страхотни неща, но той може да помогне много на тима. Има качества, но му трябва време да се адаптира", продължи наставникът. 

"Когато отборът е притеснен, не може да даде 100% от себе си, това е отговорът на недоволството на феновете. Исках от момчетата желание, днес го показаха", добави Акрапович.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019