Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов-Гонзо обясни, че ЦСКА не е по-особен дразнител, защото през тази година "смърфовете" са победили всички ЦСКА-та. Легендата на Левски гостува в Пресклуб "България" заедно с Христо Крушарски. 

"След загубата, която претърпяхме от Берое, ще бъде по-трудно да станем медалисти. Не смятам, че ЦСКА е по-голям дразнител. Ние тази година бихме всички ЦСКА-та, като почнем Литекс, ЦСКА 1948, а след това и ЦСКА София, малкото ЦСКА. Срещу ЦСКА е мач, който кара публиката и футболистите да дават всичко от себе си", коментира Гонзо. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Надявам се да бъдем добре подготвени. Малко повече се отпуснахме тази седмица. Надявам се сега всички да са мотивирани. По никакъв начин не сме отписали тези два мача, които ни остават до края на сезона и ще търсим задължителни победи", каза спортният директор на "черно-белите". 

Гонзо потвърди новината на БЛИЦ от вчера, че трима футболисти на Локомотив са с COVID-19 - Илко Пиргов, Бирсент Карагерен и Кенан Муслинович.  

"Днес са направени на всички футболисти. Днес тестовете ще покажат истината. Аз мисля, че голяма част от тестовете не отразяват истината. Длъжни сме да вземем мерки. Трима футболисти имат симптоми - Илко Пиргов, Карагарен и Кенан. Резултатите от тестовете ще излязат следобяд", обясни Гонзо.

"Не е сигурно, че имат коронавирус. Имат симптоми - имат температура, боли ги гърлото. Футболистите са изолирани от отбора", добави спортният директор на Локомотив.

"На мен ми направиха тест и съм чист“, допълни Христо Крушарски.

"От една година отборът се развива във възходяща линия. Няма да се откажем от титлата. Лудогорец има най-добрият отбор. Ние няма да се предадем. Призивът на собственика е да има игра, а не победи и резултати", подчерта Георги Иванов. 

"Не искам да коментирам Левски, не е моя работа", каза той.

"Много пъти футболисти искат преди да са дали. Ние в България нямаме футболист, който да заслужава 50 хиляди лева заплата. Когато взимаш голяма заплата, трябва да покажеш на терена, че я заслужаваш. Крушарски е прав, че трябва да има таван за заплати", твърд е Гонзо.

"14, 16 отбора, плейофи, има си предимства и недостатъци. От шесто до десето място за какво играят? Мисля, че не е нужно да обясняваме колко отбора трябва да бъдат, БФС трябва да реши. Който и формат да е, най-важното е да има феърплей", каза още Георги Иванов. 

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020