Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се изцепи след победата с 4:1 над Берое от 24-ия кръг, че в момента той е треньорът на тима. Бизнесменът апелира Бруно Акрапович да бъде оставен на спокойствие. Освен това Крушарски демонстрира твърда позиция, че докато той е начело на клуба Александър Станков няма как да стане треньор.

"Не търся реванш от никого. Почтен човек съм и си върша работата. Искам само разбирателство и да се направи нещо. Длъжник съм само на майка си и на баща си, Бог да ги прости", започна Крушарски. 

"Назначил съм четирима съветника, за да търсим български футболисти, и да се спре да се говори, че привличаме само чужденци. Да видим какви играчи ще докарат. Докато съм в Локомотив, а това ще е още дълго, Александър Станков няма да стане треньор. Бруно Акрапович го оставете на мира, в момента аз съм треньор", изцепи се босът на Локомотив.

"Тези, които вдигат плакати, да не го правят анонимно, а да направят поне нещо. Да покажат как се правят пари. Аз съм Христо Крушарски от село Говедарци и правя стадион и база и се надявам след време да дойдат и да кажат: "Ей, браво на този тъпанар, че направи нещо". Винаги съм бил открит. От село Говедарци съм и не го крия. Чакайте много изненади след 15 април. Да видим дали някои ще извадят и 2 лева", допълни Крушарски. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019