Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се закани, че ако съдиите у нас не свият коректно в мачовете на тима му, ще го накарат да извади отбора. Ексцентричният бизнесмен продължава да е афектиран и бесен на съдията Ивайло Стоянов, ощетил "смърфовете" в срещата с ЦСКА (1:2). 

Крушарски също така коментира и темата с парите, които Локомотив дължи на Националната агенция за приходите.

"Стига с тези неприятни новини, бе, хора. Какво е разпоредил съдът? Не са отменили плащането на лихвите по давност. Стига с тези циркове! Това ли е най-важното. Защо не пишете, че Сватбата закла Локомотив (Пловдив). Лихвите се чистят и намаляват", коментира Крушарски пред Дарик радио и Dsport. "Сега ще направя паметници на Сватбите. Вече, когато ни свирят по друг начин - ще вадя отбора и няма да играем повече. ЦСКА е втори, а можеше ние да сме. Аз си плащам данъците. Имам споразумение с НАП, което изпълнявам. Всичко си върви идеално. Нямам проблеми с НАП. Локомотив няма проблем с лиценза и никога не е имал. Локомотив единствено има пари от Христо Крушарски и от никой друг. Ако реша - ще ги опростя, ако реша - няма. Аз дължа пари на себе си. Нека да е ясно", каза босът на носителя на Купата на България.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Не се занимавам със селекция. За това отговарят Георги Иванов и Бруно Акрапович. Не се меся в селекцията. Мен ЦСКА ме закопа. Почвам да буча и аз. Досега бях толерантен към съдиите и никога не съм казал лоша дума срещу никого. Мълчал съм си. Но този път, след ЦСКА... и Стойчо Стоилов ми скочи. Аз знам, че съм селянин. От Говедарци съм си. Мен не ме притеснява да ме наричат "селянин", защото съм от село. Сигурно съм малко по-голям гражданин от него, защото не знам той от кой край е. След това клане той се опита да бъде мъж. Може да бъде мъж на жена си, но при мен не върви. Той се обърна да ми каже, че съм селянин. Знам, че съм селянин и не го крия. Този човек не знам дали някога някой може да го изтърпи. Не знам скандал с ЦСКА, в който да не е замесен", продължи Крушарски.

"Единият съдия на мача с ЦСКА държеше байрака между краката и го беше страх да го вдигне. Другият, Джугански, малко беше заспал. Слънцето го беше напекло и той не виждаше какво вдига и какво не вдига. Една грешка я оправдавам, но чак пък толкова. Затова и аз ще буча против ЦСКА и против всеки отбор, който по този начин прави играта", закани се Крушарски.