Спортният директор на Локо (Пловдив) Георги Иванов атакува пред БЛИЦ съдийството от мача с ЦСКА на „Лаута“, загубен от „черно-белите“ с 1:2.

„Писна ми от Ивайло Стоянов. Не му е за първи път да се дъни по този начин. Снощни грешеше не само той, но и помощниците му. Много искам да видя шефът на съдиите Костадин Стоичков каква оценка ще постави на въпросната съдийска бригада. Дано бъде обективен“, заяви Гонзо.

„Ако искаме да гледаме добър футбол, съдиите трябва да са безпристрастни. Футболистите решават изхода на мача, а не реферите. Клубовете плащат съдийските наряди и идва един такъв и се подиграва с президента, който си дава парите.

Казах ви, че на Сватбата не му е за първи път. Друг такъв случай е мачът ни със Славия на „Овча купел“ през есента, когато свири дузпа на един метър извън голямото наказателно поле.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Преди пет-шест години, когато бях треньор на Черно море, ни поряза срещу Левски. Изравниха ни след петметрова засада. И знаете ли какво се случи тогава. На полувремето Ивайло Стоянов дойде да ни се извинява, че той и по-скоро помощникът му Веселин Мишев били сбъркали.

Ама какво ще ми се извиняваш – след дъжд качулка! Нито можеш да отмениш гола, нито нищо.

Имам и друга история с Ивайло Стоянов. Бяха го изхвърлили по едно време от съдийството и той ми звъня по телефона, за да ме моли да му помогна да го върнат. А аз как да му помогна?“, каза още Гонзо.

„Що се отнася до напрежението в ложите. Да, имаше такова вследствие на съдийството. Но за щастие не се стигна до нищо сериозно. Нормално е понякога да има разправиите, които не достигат връхната си точка“, завърши шефът в Локо (Пловдив).