Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяснимо беше в приповдигнато настроение след историческата победа с 6:0 над Ботев (Пловдив). 

"Вулканът трябваше да изригне и моментът дойде. Предоволен съм от това, което показаха момчета и дано вървим така напред. Дербито винаги е било гъдела за всички, само дето моят втори син Биската (б.р. - Карагарен) не е в настроение, защото не можа да вкара. Не му върза, а имаше желание. Само той и аз не вкарахме", коментира Крушарски. 

"Ние сме малко ненаситни, обаче в края на краищата 6:0 е рекорд за Локомотив и въобще за пловдивските дербита", продължи ексцентричният бос на "смърфовете". 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Той не пожела да се върне към случая с Бруно Акрапович, който заряза Локомотив и премина в ЦСКА. "Това е история. Гледаме си нашата кошара, другите кошари не ме интересуват. Да са живи и здрави. Ще се срещнем пак и пак ще ги бием". 

"Празненства няма. Спазваме указанията и трябва да се пазим, че положението е много сериозно. Спазвайте правилата, защото никой няма да ни пази. Колкото и да ревем за болници - не се ли пазим сами... Болниците имат определен капацитет", допълни Крушарски.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството