Капитанът на Локомотив (Пловдив) Мартин Камбуров се завръща в отбора. 36-годишният нападател не тренираше от понеделник, но днес е бил убеден от клубната легенда Христо Бонев да поднови занимания, информира "Марица". Зума е провел телефонен разговор с Камбуров и го е повикал на стадиона. Предстои среща на футболиста с новия старши треньор Войн Войнов, който при представянето си днес на "Лаута" каза: "Сигурен съм, че Камбуров ще размисли. Ще искам среща с него."

Не е изключено още в неделя голмайсторът да поведе атаката на "черно-белите" срещу Черно море в Каварна.

Както е известно, Камбуров спря да тренира с представителния тим на Локомотив в началото на седмицата. Той се обиди заради натрупване на негативи, насочени към него от страна на фенове и медии. БЛИЦ разкри какво е казал Камбуров на треньорския щаб, но в крайна сметка се очаква да промени решението си и да продължи да играе за любимия си Локомотив.

Капитанът на "черно-белите" очакваше Христо Крушарски да го защити, но вместо това собственикът на клуба направи няколко характерни нему метафорични изказвания, които допълнително вдигнаха напрежението. До благоприятната за "черно-бялата" общност развръзка се стигна след дипломатичните ходове на Христо Бонев, който първо говори с Крушарски, а след това и със самия Камбуров. Чест прави на двете легенди, че не се поддадоха на провокациите, които искаха да изкарат, че в основата на пуча срещу Камбуров е именно Зума, който не искал да бъде подобрен рекорда му. Към момента Мартин е на три гола от това да задмине постижението на Христо Бонев.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига