Няколко млади футболисти ще пристигнат на проби в Локомотив (Пловдив) в духа на наложената от собственика Христо Крушарски политика за даване на шанс на младите. 

Единият е разтрогналият наскоро с Локомотив (София) Христо Иванов, информира "Мач Телеграф". Той е роден на 5 декември 2000 г. и преди да отиде в „Надежда” е играл за Славия, Спартак (Варна), Спортист (Своге) и Септември (Симитли). 

Христо Иванов е халф и е опция за десния фланг, където след решението Николай Николаев да бъде преотстъпен на Царско село, няма алтернатива на Бирсент Карагарен.

Другият идва от Нефтохимик. Става дума за Делян Иванов. Той е роден на 26 септември 2000 година. Той започва да тренира в школата на Левски, след което преминава през академиите на Боавища, ФК Фолгоре Каратезе и ФК Лупарензе. Играе защитник или халф.

Както е известно, нападателят Ивайло Димитров-Косъма е единственият сигурен нов в Локомотив (Пловдив) до този момент. Бившият голмайстор на Славия трябва да подпише днес договора си с "черно-белите". Отборът, воден от Александър Тунчев, стартира днес зимната си подготовка със занимание от 14:30 часа на "Лаута".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022