ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Локомотив (Пловдив) загуби с 1:3 от сръбския Младост Лучани в четвъртата си контрола от зимната подготовка.

Това е втора загуба за българския тим по време на лагера в Турция, като преди това Локо падна с 0:2 от Динамо Тбилиси и победи Зоря Луганск с 1:0.

Първата възможност в срещата се откри пред Локомотив в 8-ата минута. Джовани изведе с хубав пас Ивайло Димитров, чийто удар премина на сантиметри покрай целта.

Пет минути по-късно сръбският тим излезе напред в резултата. Марко Мирич намери Никола Йоич в наказателното поле. Последва хубав удар от бялата точка за 1:0.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В самия край на първото полувреме Младост Лучани наказа грешка на Локомотив в центъра на терена. Адамович отне и комбинира с Марко Мирич, който преодоля Кристиан Томов (2:0).

В началото на втората част нова груба грешка допусна влезлият като резерва Илко Пиргов. Наказа я Никола Йоич, който от близко разстояние нямаше как да пропусне (3:0).

В 84-тата минута Неманя Кош направи дузпа и беше изгонен с червен картон. Ерик Сорга застана зад топката и вкара за крайното 3:1 в полза на Младост.

Малко преди края Илко Пиргов успя да отрази коварен изстрел от пряк свободен удар и спаси българския тим от по-тежка загуба.

Следващата проверка на „черно-белите“ е след четири дни, на 28 януари, срещу Пари Нижни Новгород.

 Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023