Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш сподели след загубата от Берое с 1:2, че отборът му е загубил двубоя в главите си още преди началото на мача.

“Не си отбелязваме ситуациите. Искам да похваля противника. Гладни момчета, които искат да се докажат. Ние създадохме нужните ситуации, не успяхме да ги реализираме. Малко сме в зоната на комфорт, малко сме по-задоволени. Неща, които говоря от доста време. Трябва още да дадем от себе си, за да взимаме подобни мачове. До 6-ата ситуация имахме две положения. Това ще ни е отрезвяващо. Неприятна е тази серия, но единствено с работа трябва да излезем”, започна Томаш.

“Мачът го загубихме в главите си преди мача. Явно като треньор не успях да убедя футболистите какво ни очаква. Бяхме малко по-бавни, по-лежерни. Не мога да се сърдя на футболистите. Мога да искам много повече. Сега трябва да ги вдигам. Разпознаваеми сме, но си имаме нашите слабости. Животът продължава. Знаем срещу какъв противник ще играем следващия мач", добави наставникът на "смърфовете".