Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш не бе доволен от начинът, по който неговите футболисти са играли през първото полувреме на срещата с Берое и изрази разочарованието си от нулевото равенство.

„Не съм доволен, че не спечелихме, но причината е изцяло в нас. Не влязохме добре в срещата и видяхте какво се случи. Трябваше на полувремето на по-висок тон да се обяснят някои неща на футболистите, но явно в България трябва да се работи по по-различен начин с играчите“, започна Томаш.

„Учуден съм, че играхме така през първата част, но това е манталитет и начин на работа. Явно ни е трудно да изиграем три силни мача поред. Представихме се добре срещу Локомотив (София) и ЦСКА и днес исках да видя желанието и агресията, която имахме през втората част, но още от първата минута. Днес играхме реално едно полувреме и в него ние бяхме опрени до стената", допълни старши треньорът на Локомотив.

Томаш обърна внимание и на предстоящото градско дерби с Ботев в следващия кръг.

„Очаквам играчите да излязат от първата минута по начин, по който знам, че могат, защото усещам, че този отбор може да направи велики неща с още много малки корекции. Самите футболисти трябва да повярват в себе си. Надявам се днешният мач да повлияе положително и отрезвително на представянето ни в пловдивското дерби", завърши Александър Томаш.