Спортно-техническият щаб на Локомотив (Пловдив) ще даде последен шанс на Артур Крачун в следващите мачове. Ако защитникът отново разочарова, ще бъде върнат на унгарския Хонвед. Именно оттам 23-годишният централен бранител пристигна на "Лаута" през лятото. 

Крачун дойде под наем до края на сезона, като в договора има опция за откупуването му. Засега това не само, че няма да се случи, но Артур е по-близо до изхода още през зимата, пише "Тема Спорт". С него по подобна схема в клуба пристигна и 23-годишният Олексий Биков. Украинецът се справя много по-добре от съотборника си.

Крачун започна първенството като титуляр. След като Кристиан Гомис се възстанови, а в клуба се завърна и Милош Петрович, молдовецът изпадна зад борда. 

В последно време треньорът Александър Тунчев дава шанс и на младока Мартин Паскалев. Той го сграбчи и остави отлични впечатления с представянето си срещу ЦСКА на "Армията" и Лудогорец в Разград. Затовa и Тунчев ще продължи да го налага.

Така място за Крачун не остава, защото на този пост може да бъде ползван и Емил Янчев. Така че, ако чужденецът не покаже сериозно израстване, няма да се задържи дълго на "Лаута". 

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022