Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев заяви след равенството 0:0 срещу ЦСКА, че двубоят не е бил приятен за гледане.

„Сигурно не е бил много приятен двубоя за гледане, но с оглед начина на игра, който изповядват двата отбора може би се очакваше. Реално равенство. Двата отбора имахме по една-две ситуации“, сподели Тунчев.

„Ако искахме да се поздравим с някакъв успех, трябваше да отговорим на тази агресия. Не съм доволен относно задържането на топката. Трябваше да демонстрираме по-голямо самочувствие“, добави той.

„Винаги, когато вземеш точка на „Армията“ е печелившо. Знаем колко трудно Локомотив играе на „Армията“, така че няма как да не сме доволни от точката.“

„Бруно Акрапович много добре познава футболистите. Не сме направили кой знае каква промяна. Доста трудно беше преди мача.

Очакват ни доста тежки мачове. Искам да нямаме контузени футболисти. Групата от футболисти не е достатъчно голяма и се надявам да съумеем да запазим футболистите здрави. Всеки мач подхождаме за победа.“

„Искаме да имаме по-голям контрол върху топката. Имаме изпълнителите. Трябва да създаваме повече положения“, каза още Тунчев.