Tреньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев беше разочарован след втората загуба на отбора му от началото на новия сезон в Еfbet Лига. "Смърфовете" отстъпиха с 0:1 на Локомотив (София). 

"Щом сме загубили, оценката не е добра. Нищо не се получи. Не мисля, че беше приятен за гледане мач - накъсан, с много неточности. Влязохме много отпуснати в срещата, говорихме преди нея, че Локомотив (Сф) ще са много амбицирани и ние по същия начин трябва да им отвърнем. Трябваше да изиграем този мач и след това да мислим за Копенхаген", каза Тунчев. 

"Накъсан футбол, вина има и съдията. У нас като те бутнат, веднага ти свирят фаулче. Апелирам малко по-свободна игра да се пуска, футболът е контактен спорт, нямам идея защо става така, нашите съдии могат да свирят, но за всяко единоборство дават нарушение. Коренно всичко трябва да се промени за Копенхаген, сериозно име са, трябва да забравим този мач по най-бързия начин. Доказали сме, че можем да играем силно срещу силните, надявам се да го покажем и този път", добави Александър Тунчев.

Локомотив (Пловдив) приема Копенхаген на 5 август от 19:00 часа в първата среща от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Efbet Лига - сезон 2021/2022