Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Петима български спортисти ще участват в индивидуални състезания на олимпийските игри в Лондон днес. Освен това мач има и волейболният национален отбор, който в мач от Група "А" се изправя срещу Полша.

Нашите в английската столица не се представиха успешно вчера. Стрелецът Антон Ризон не премина квалификацията на стрелбата с пушка от 10 метра. Плувкинята Нина Рангелова постави национален рекорд на 200 метра свободен стил, но не преодоля сериите. Цветана Пиронкова и Григор Димитров завършиха участието си на сингъл в тенис турнира. Цвети отпадна от Флавия Пенета, а Гришо беше елеминиран от Жил Симон.
 
Днес участието си на олимпийските игри започват и българските ветроходци. Йоан Колев и Ирина Константинова ще борят вълните и вятъра в две гонки от клас RS-Х (уиндсърфитг). Бадминтонистката Петя Неделчева излиза срещу Адрианти Фирдасари (Индонезия) в директен сблъсък за участие на 1/8-финалите. Боксьорът Александър Александров започва в боксовия турнир до 49 кг срещу Жулиано Макина от Мозамбик. Милка Манева ще вдига щанги в категория до 63 кг.

БЪЛГАРИТЕ НА ОЛИМПИАДАТА ДНЕС:

31 ЮЛИ (ВТОРНИК)
13:30 часа
България – Полша (волейбол, мач от груповата фаза)
14:00 часа
Йоан Колев (ветроходство клас RS-X, мъже, Гонка 1)
14:50 часа
Йоан Колев (ветроходство клас RS-X, мъже, Гонка 2)
15:30 часа
Ирина Константинова (ветроходство клас RS-X, жени, Гонка 1)
16:20 часа
Ирина Константинова (ветроходство клас RS-X, жени, Гонка 2)
17:30 часа
Милка Манева (вдигане на тежести, кат. до 63 кг)
21:05 часа
Петя Неделчева (бадминтон, мач от квалификационна група)
23:30 часа
Александър Александров (бокс, кат. до 49 г., 1/16-финал)