Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Днешният ден на Олимпиадата в Лондон е много важен за България. Сблъсъкът на волейболните ни герои с Русия приковава вниманието. Спорът за място на финала стартира в 17:00 часа в зала "Ърлс Корт", като при успех Цецо Соколов и компания ще си гарантират поне сребърните медали. Както е известно, волейболистите ни постигнаха страхотна победа с 3:0 гейма срещу Германия и попаднаха в Топ 4 на Олимпиадата.

Вече осигурилият си поне бронзов медал (първи за България от Лондон 2012) Тервел Пулев в 17:30 часа излиза на ринга срещу световния шампион Олександър Усик от Украйна.

Началото на българското участие днес дава Петър Стойчев. Най-успелият ни плувец стартира в 14:00 часа в 10-километровата дистанция.

Най-добрата ни гимнастичка Силвия Митева ще открие втората част на квалификацията с изпълнението си на бухалки от 14:00 часа. В момента тя заема 6-о място след първите два уреда в квалификацията за индивидуалния многобой на турнира по художествена гимнастика на Олимпийските игри в Лондон. Сборът на Митева засега е 55.500 точки.

Ансамбълът ни пък е с първи стартов номер за съчетанието с ленти и обръчи, което започва от 16:50 часа българско време. В момента Михаела Маевска, Ренета Камберова, Елена Тодорова, Християна Тодорова, Катрин Велкова, Цветелина Найденова заемат 4-ото място след първия уред.

С интерес очакваме и представяне на борците ни в свободния стил Радослав Великов и Кирил Терзиев.

Вижте вчерашните участия на олимпийците ни - ТУК!

БЪЛГАРИТЕ НА ОЛИМПИАДАТА ДНЕС:

10 АВГУСТ (ПЕТЪК)
14:00 часа  Петър Стойчев (плуване), 10 км в открити води
14:00 часа  Силвия Митева (художествена гимнастика), квалификации 
15:00 часа  Радослав Великов (борба), свободен стил, кат. до 55 кг 
16:00 часа  Кирил Терзиев (борба), свободен стил, кат. до 74 кг 
16:50 часа Ансамбъл (художествена гимнастика), квалификации
17:00 часа България - Русия (волейбол), 1/2-финал
17:30 часа Тервел Пулев - Олександър Усик (Укр) (бокс), кат. до 91 кг, 1/2-финал