Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Спортният отдел на агенция БЛИЦ отново е верен на своите читатели. Няколко дни преди откриването на най-голямото спортно събитие – Олимпиадата, ви представяме чисто новата страница за Лондон 2012.

Верни на стила си, ние от БЛИЦ ще ви направим съпричастни и на това грандиозно събитие. Само в нашата страница за Лондон 2012 може да намерите история на всички олимпийски игри до момента, от 1896 в Атина, до Пекин 2008. Подробно класиране по медали на всички олимпиади, любопитни факти и цифри. Както и българското участие на всички турнири до момента. Само в БЛИЦ ще прочетете за абсолютно всички родни атлети, които са се качвали на почетната стълбичка на най-престижното спортно състезание.

И още...само при нас подробно отразяване на четири от турнирите – по волейбол, футбол, баскетбол и тенис. Надяваме се родните волейболисти да ни зарадват с успешно класиране. Стискаме палци и на тенисистите Григор Димитров и Цветана Пиронкова. И накрая, но не на последно място – телевизионна програма за всеки ден от Олимпиадата.

Ако не можете да отскочите до Лондон, бъдете с БЛИЦ на Олимпиадата. И стискайте палци на българските спортисти за повече златни медали.