Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Световният шампион по бокс от Милано 2009 Детелин Далаклиев привлече вниманието на аерогара "София" преди заминаването за Лондон. Представителят ни в категория до 56 килограма замина за Олимпиадата с интересна прическа. Далаклиев се появи на летището с гребен в цветовете на България.

"Специално за Олимпиадата си направих тази прическа, която е в цветовете на България. Трябва да се познаваме отдалеч", коментира с усмивка Далаклиев.

"Отивам в Лондон да играя, да си правя кефа. Не тръгвам с никакви очаквания. Не казвам, че не отивам със самочувствие, но не обичам да говоря празни приказки и да ги пускам в пространството. Ще говорим след две седмици. Чувствам се добре подготвен, цяла година тренирахме за Олимпиадата и сега накрая в послединте три месеца бяхме постоянно в чужбина, имахме добри спаринг партньори и всичко е възможно", добави Далаклиев.

"Жребият е много важен, но само Господ знае какво ще стане. Най-важно е да прескочим първите кръгове, които са най-трудни на голямо състезание. След това - каквото стане. Подготвен съм и искам да зарадвам България", каза още ексцентричният боксьор.