Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

И последната ни надежда за медал от Олимпиадата в Лондон се изпари и оставаме единствено със среброто на Станка Златева и бронза на Тервел Пулев.

Ансамбълът ни по художествена гимнастика се провали на съчетанието ма три ленти и два обръча и пропусна да стори чудото и да си тръгне с бронзови медали от Игрите.

Грациите на Илиана Раева се представиха блестящо при изиграването на първия уред - пет топки, където заслужиха оценка 27.950, отреждаща им третото място, като преди нас бяха единствено ансамблите на Русия и Италия.

При второто си излизане обаче нашите играха под напрежение, допуснаха грешки, дори в края изпуснаха лента, което доведе до ниска оценка - 26.425 и последно място от всички при втория уред.

В изключително тежката конкуренция на елита в този спорт Ренета Камберова, Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Елена Тодорова, Християна Тодорова и Картин Велкова събраха общ сбор от 54.375 точки. Това отреди шестото място на ансамбъла ни на финала в "Уембли Арена". Ансамбълът ни събра равен брой точки с петия Украйна.

Олимпийски шампионки станаха рускините с обща оценка 57.000. Среброто отиде при момичетата от Беларус (55.500), а с бронзовите медали се окичиха италианките (55.450).

3_10.jpg

4_5.jpg