Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Водачът на волейболната ни делегация на Олимпиадата в Лондон Любо Ганев сподели, че на Цветан Соколов и компания им е забранено да правят секс единствено по време на мачовече.

„Надяваме се да покажем това, което момчетата са тренирали. Няма отбор, който да не можем да победим, стига да играем, както можем. Още не правим сметки, играем мач за мач. Играем концентрирано срещу всеки отбор, независимо дали е по-слаб на хартия“, коментира Ганев преди двубоя с Полша, който е утре от 13:30 часа.

„Момчетата са напълно здрави, тренират пълноценно, концентрирани са. Знаят, че ги чакат много тежки мачове. Надявам се утре да покажем добра игра“, обясни още в ефира на "Гонг" волейболната легенда.

Ганев разкри, че точно преди интервюто си е изпратил покани и е уредил с пропуски за мача с Полша приятелките на Цветан Соколов и Теодор Тодоров. Половинките на волейболистите ни ще присъстват и на следващите двубои, след като не успяха да викат за България при победата с 3:0 гейма над Великобритания.

„Веднъж сме на Олимпиада, няма как да не са тук, да не направим всичко възможно да бъдат и те тук. Аз съм сигурен, че момчетата пред приятелките си ще играят още по-добре“, обясни бившият волейболист и категорично отмени забраните за секс: „Сексът е забранен само по време на мачовете.“