Обичаш да бъде част от Олимпиадата дори и като зрител или се натъжаваш от това, че в неделя тя завършва? За това винаги има решение в Интернет за хора с повече пари.

Предприемчиви търговци се опитват да припечелят от успеха на Игрите в Лондон като продават на търг бутилка с "атмосферата" от шампионата. Някои от тях уточняват, че процент от заплатената сума ще бъде използвана за благотворителност.

"Ако не сте били един от щастливците, които са посетили Олимпиадата в Лондон поради някаква причина, иматe шанс да наваксате вълнуващата атмосфера. Може би малка част от нея може да дойде при вас", пише продавач с име "Mictoria".

Офертите са отворени до неделя, "когато атмосферата ще се върне към нормална". До момента трима са наддали за бутилката, като най-високо предложената сума е 10,50 паунда.

Друг пък предлага въздух - "Olympic Air", който е събран на входа на Олимпийския парк само преди няколко дни. Има и по-оптимистично настроен продавач, който очаква предложения за празна пластмасова бутилка от вода. Наддаването започва от 49,99 паунда, но може да бъде закупена веднага срещу 99,99 паунда.

Офертите не завършват дотук. "Продавам кърпичка, с която преди началото на церемонията по откриването беше изчистена моята седалка. Тя е запечатана в специална пластмасова кутийка, така че да може да се види и от вашите внуци", уточнява captainjay1701.