Легендата на бразилския футбол Ромарио изригна срещу националния селекционер Мано Менензес. Причината стана загубата на “селесао” от Мексико на финала на олимпийския турнир по футбол с 1:2. След поражението Ромарио призова за незабавна смята на селекционера.

“Мано не става за национален селекционер. Надявам се никога повече да не му дадат възможност да води тима. Той не може да направи тактиката за отделните мачове. Не уцелва титулярите, бърка смените”, изригна Ромарио.

Според него в момента Бразилия разполага със страхотен състав, който може да играе водеща роля на световното първенство прецз 2014 година в Бразилия.

“Неймар, Тиаго Силва, Лукас Моура, Леандро Дамиао, Оскар – това са много добри футболисти, които ще са гръбнака на отбора за световното първенство. Но Футболната конфедерация трябва още днес да започне работа, за да се избегне подобно разочарование и след две години”, допълни Ромарио, който бе част от олимпийския тим на Бразилия спечелил сребърните медали на игрите в Сеул през 1988 година.