Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Шестима наши спортисти ще се изявяват в днешния ден на Олимпиадата в Лондон. Безспорно вниманието приковава Ивет Лалова, която ще стартира в спринта на 100 метра от 21:05 часа. Ще имаме представители в тройния скок при жените и тласкането на гюле при мъжете. Става въпрос за Андриана Бънова и Георги Иванов, за които обаче не се шуми. А и тяхната цел не е да стават медийни звезди, а да сторят чудото и да направят нещо запомнящо се на Игрите в Лондон.

Двамата ни лекоатлети от Сливен са щастливо влюбени, а само дни преди да тръгнат към английската столица се сгодиха. Родената в Плевен Бънова на момента е казала "да" на предложението на Георги Иванов. Той й го отправил веднага, след като любимата му се завърнала от участие на Диамантената лига в Лондон, разбра още БЛИЦ. Сега Андриана и Жоро са се съсредоточили изцяло върху представянето на Олимпиадата и не мислят за сватба. Дори още не са определили дата. Не изключват варианта да я оставят за следващото лято, тъй като състезателният календар на атлетите е много натоварен.
banova.jpg
"Годежният пръстен е талисманът ми за Олимпиадата. Вярвам, че ще ми носи късмет, защото именно късметът ми липсва на големите състезания", сподели Бънова.

"Това ми е втора Олимпиада и мисля да не повтарям същите грешки отпреди. Каквото трябва съм променил, готвил съм се 4 години за Лондон. Сега остава само да си свърша работата качествено. Искам да постигна над 20 метра, това ми е целта", каза пък амбициозният Георги Иванов.

Влюбените атлети излизат на Олимпийския стадион почти по едно и също време още в първия ден от атлетическия турнир на Игрите. В 12:00 часа българско време са квалификациите в тласкането на гюле, а в 12:25 часа е квалификацията за Бънова в тройния скок. Нека им пожелаем успех! И да бъдат здрави и щастливо влюбени до края на живота си!

5_1.jpg


4_1.jpg