Сръбският в. "Вечерни новости" публикува материал за Христо Стоичков и Стефка Костадинова. Журналистът, описал срещата с двамата, пише, че Ицо бил "наперен, вървящ с маршируващи стъпки, като паун".

"На площада в олимпийското село срещнахме Христо Стоичков и Стефка Костадинова. "Ел Пистолеро" бе придружен от висока стройна дама, маскирана с тъмни очила и с крещящ грим. Ицо вървеше наперено, с маршируваща стъпка, сякаш за да остави отпечатъка си и върху олимпийската земя. Стратегията на разперил опашка паун проработи и фенове се втурнаха да се снимат с него. "Откъде сте?", пита ни дамата от неговия ескорт. "От Сърбия", отговаряме, докато търсим името на нейната акредитация.

Председател на БОК - Стефка Костадинова! Как така не познахме притежателя на световния рекорд по скок на височина - 209 см? Дали заради грима? Докато тя нервно се опитва да изтръгне Стоичков от лапите на минувачите, питаме как е в България. "Как да е? Като в Сърбия", отговаря Костадинова. "Говори се, че у вас е малко по-добре", контрираме ние. "Не, вие имате по-добра риба", намесва се Стоичков.”