Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Ваня Стамболова, която се спъна в първото препятствие в сериите на 400 метра с препятствия на Олимпиадата в Лондон, сподели през сълзи, че е много разочарована от случилото се. Тя коментира, че е смятала бягането за ненужно и е била сигурна в класирането си на полуфинал.

„Първо пропуснах европейското първенство заради контузия, сега дори не успях да завърша. Доста тежка година, надявам се да счупя вече каръка, който ме гони. Не мога да кажа какво ми предстои, нямам представа, наистина. В момента просто съм разочарована от себе си”, сподели веднага след края на серията Стамболова.

„Винаги съм амбицирана. Никъде не ходя просто, за да участвам. Винаги искам да съм в световния елит, да бъда номер едно, финалист, медалист. Но понякога има малшанс, някоя грешка, никой не е застрахован. Формата до голяма степен успях да я възстановя въпреки контузията. Не напълно, още изпитвам болки. Но вярвах, че ще стигна полуфинал, дори смятах това бягане за ненужно. Мислех за финал, но не винаги нещата се получават по план.“

„Не знам на какво се дължи лошата година. Може би трябва да променя нещо в подготовката ми, в самата себе си, в мисленето си. Или пък на църква да ходя, не знам какво да правя... Нямам представа”, сподели атлетката.

„Аз винаги мисля за смяна на дисциплината, мога да бягам от 100 до 800 метра. Всичко, включително и на препятствия. Затова винаги може да се очакват изненади, особено с моя треньор, който обича да експериментира, така че всяка една дисциплина е възможна”, завърши тя.