Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Капитанът на волейболния тим на България Владимир Николов даде обширно интервю за Ола Пискарска от volley24.pl преди началото на Олимпийските игри в Лондон 2012. Владо признава, че шаносвете ни без Матей Казийски и Андрей Жеков са минимални и изразява съжаление, че отборът ни е слаб.

"Отборът ни е много по-слаб без Матей Казийски и Андрей Жеков. Две години направих всичко възможно, за да се класираме на Олимпиадата и изведнъж се видя, че ще отида като турист. Може би не като туристи, твърде грубо определение, но почти никакъв шанс за медал. Всичко се срина и бях в трудна ситуация, но да напусна отборът в този момент щеше да е най-лесния начин да избягам от всички проблеми и тревоги, а аз никога не съм го правил в живота си", казва Владо Николов.

"След Олимпиадата се отказвам. Отдавна си го мислех и затова искам толкова много да постигнем добър резултат на Игрите. На моята възраст става все по-трудно да съм титуляр. За известно време можех да помагам на Цветан Соколов да се развива. Той е играч с голям потенциал, но му липсва малко спокойствие, опит и да издържа на напрежение, но съм сигурен, че ще ме замести достойно в националния отбор на България", допълва капитанът на България.

Първият мач на волейболните ни национали е в неделя (29 юли) от 11:30 часа българско време срещу домакина Великобритания./БЛИЦ